Vilka vi är

Vår historia

Svensk Lånetolk AB grundades år 2020 med ambitionen att hjälpa vanliga människor att köpa bostäder. Aktiebolagets huvudverksamhet är förmedling av bolån, privatlån och företagslån. Banker & långivare har egna riskmodeller och gör olika bedömningar av dig som kund. Svensk Lånetolk AB hjälper sina kunder med låneansökan via de partner och långivare som Svensk Lånetolk har ett samarbete med. Svensk Lånetolk agerar som kontaktpersoner för kunderna och hjälper dem hela vägen i låneprocessen. Det kan vara alltifrån allmän rådgivning till att göra ansökningar på ett korrekt sätt samt tolkningshjälp. Företaget jobbar även aktivt med att hjälpa människor kring privatekonomi och företagsekonomi.

Vi tror på att lära känna våra kunder för att tillgodose varje enskild kund på bästa möjliga sätt. Vi har våra kunders intressen i fokus och ger tolkning om vilken lösning som är bäst tillämpad för varje enskild kund. Vi arbetar i nära relation mellan köpare och säljare. Så boka gärna en kostnadsfri konsultation med oss så kan vi förklara närmare hur vi arbetar och så får vi höra mer om vad ni har för behov och hur vi kan hjälpa er.

Mäklare som visar ett hus till salu

Vår affärsidé

Vår vision är att hjälpa alla våra värdefulla kunder att hitta sitt drömhem till ett överkomligt pris som överträffar förväntan. Vår vision är att hjälpa människor med deras bostadsköp. Vi är en förmedlare mellan säljaren och köparen. Vårt team hjälper till att slutföra hela dokumentationsprocess från början till slut.Vi bygger en sund relation och arbetar i nära samordning mellan köpare och säljare. Vi ger även vägledning gällande finansiering av privatekonomi och företagsekonomi. Vi kan exempelvis via våra partners hjälpa våra kunder göra ansökningar om även privatlån och företagslån.